Kezdőlap
Keresés:
[www.dosjatekok.hu]:\>

Régen igazán szerettem a DOS-os játékokkal játszani, és máig boldogan emlékszem vissza eme szép korszakra (igaz nekem már csak a vége jutott). Ki is alakult egy hobbim, ami nem más mint ezen játékok gyűjtése, és meghagyása az utókor számára. Nosztalgiázóknak, keresgetőknek, "Új" élményeket kipróbálni, avagy szórakozni vágyóknak egyaránt ajánlom eme örökzöld játékokat.

Ha olyan rendszert használsz, mely nem támogatja a DOS-os programokat, akkor ajánlott a DOSBox nevű emulátor használata. Letöltheted a hivatalos weboldaláról számos Operációs rendszer alá:

A kurzoros DOSBox használatról egy rövid kis videó
A profibbak pedig mount-oljanak.

Néhány DOSBox-os billentyű kombináció:

Ha kérdésed van bármely játékkal kapcsolatban, akkor nyugodtan írj e-mailt. Ha esetleg van egy vagy több régi játékod v. programod, amit szeretnéd, hogy feltegyek az oldalra, akkor nyugodtan küld el e-mailben és felteszem (DOS-osat). Ha írtál saját DOS-os játékokat ill. programokat, melyeket szeretnél elhelyezni ezen a menhelyen, avagy webhelyen :D, akkor küld el őket e-mailben, és felteszem az oldalra. Minden régi játékot szívesen látok.
Az e-mail címem: