DOS játékok
Keresés:
[www.dosjatekok.hu]:\DOS játékok I>

Indiana Jones and The Fate of Atlantis

Készítő: Lucasarts
Kiadó: Lucasarts
Év: 1992
Méret: 6.17 MB
Indiana Jones and The Fate of Atlantis letöltése

Indiana Jones and The Fate of Atlantis
A cselekmény a kitalált Indiana Jones univerzumban játszódik ahol a névadó főhős keresi Atlantis legendás elsüllyedt városát. Sophia Hapgood, Indiana Jones régi munkatársa, aki régészeti pályafutásáról lemondott médium lett, támogatja őt az útja során. A két partnert a nácik üldözik, akik megpróbálják kihasználni Atlantisz erejét a hadviselésben, velük versenyfutásban kell eljutni elképesztő kalandokon át Atlantisig.
opepe

Indianapolis 500

Készítő: Papyrus
Kiadó: Electronic Arts
Év: 1989
Méret: 468.65 KB
Indianapolis 500 letöltése
indítása böngészőből

Indianapolis 500
A maga idejében szerintem ez volt a legjobb autóversenyes játék. Szép EGA grafikája van. A hangja alapból Speaker-es, viszont az ADLIB.BAT fájl futtatása esetén előhozható az Adlib mód. A játék hangja mind a két megszólaltatás esetén jó. Szimulációja is remek, ráadásul a gumik elhasználódására is figyelnünk kell. Kötelező játék!

IndyCar Racing

Készítő: Papyrus
Kiadó: Virgin Interactive
Év: 1993
Méret: 5.72 MB
IndyCar Racing letöltése
indítása böngészőből

IndyCar Racing
Ezt a remek autóverseny szimulátor játékot is a Papyrus-nak köszönhetjük. Elődjének az Indianapolis 500-nak remek fojtatása. A rengeteg beállítási lehetőségnek köszönhetően a kezdők és a profik is tudják élvezni a játékot. Kötelező darab!

Inner Worlds

Készítő: Sleepless Software
Kiadó: ?
Év: 1996
Méret: 9.67 MB
Inner Worlds letöltése
indítása böngészőből

Inner Worlds
Az Inner Worlds egy hangulatos shareware-játék, ami a Konami által kiadott Castlevania nevű játékhoz hasonlítható. Az Inner Worldsben a gyönörű Nikitát kell irányítanunk, akit játék közben gombnyomásra farkassá lehet változtatni. Feladatunk megkeresni a gonosz Gralob-ot, akit egy gonosz zseni teremtett. Mindezt 2D-s különböző helyszíneken mászkálva, különböző apróbb szörnyekkel megküzdve, drágaköveket gyűjtögetve illetve bájitalokat használva kell megtennünk. A 2D-s grafika csodálatos, a hang remek Sound Blaster.

Invaders

Készítő: COSMI
Kiadó: COSMI
Év: 1990
Méret: 10.37 KB
Invaders letöltése
indítása böngészőből

Invaders
Lőjjük le a tankunkal a rovaszerűségeket, mielőtt végeznének velünk. A CGA grafika, és a Speaker párosítása, ha így egybe nézzük: megfelelő. Irányítás: BalShift, JobbShift, Szóköz.

Invaders

Készítő: John W. Champeau
Kiadó: Champ Games
Év: 1997
Méret: 625.12 KB
Invaders letöltése
indítása böngészőből

Invaders
Védjük meg földünket a támadó idegenektől, ez az Invaders játékok alapja. Ezt a híres alapjátékot szintén nem hagyhatta ki a Champ. Ahogy megszokhattuk, az átiratuk mindig szép grafikával, és remek SoundBlaster hangokkal vannak ellátva. Szintén egy kiváló átirat.

Invaders 1978 v02

Készítő: James Eibisch
Kiadó: Netadelica
Év: 1996
Méret: 48.31 KB
Invaders 1978 v02 letöltése
indítása böngészőből

Invaders 1978 v02
A Taito cég által készített játék egyik másolata. Irányítás: Ctr, Alt, JobbShift. Akit érdekel még a forráskódját is megtekintheti. Végül is nem lett rossz James!

Ivan Iron Man Stewart's Super Off Road

Készítő: Leland Corporation
Kiadó: Virgin Interactive
Év: 1990
Méret: 282.53 KB
Ivan Iron Man Stewart's Super Off Road letöltése
indítása böngészőből

Ivan Iron Man Stewart's Super Off Road
Közismertebb nevén: Ironman. Egy kis terepjáróval kell megküzdenünk három másik terepjáróval különböző pályákon keresztül. A három másik kocsiból kettőt akár más emberi játékos is irányíthat. A játék egyáltalán nem nehéz. Fejleszthetjük terepjárónkat, és még nitro is van benne. A grafikája nagyon szép, és a zenebona is rendben van. Kötelező darab! (Az alap játékos billentyűzetkiosztása Q:gáz, A:nitro, X-C: kormány.)