DOS játékok
Keresés:
[www.dosjatekok.hu]:\DOS játékok E>

Eagle Empire

Készítő: Allan Tengg
Kiadó: ATS
Év: 1995
Méret: 58.76 KB
Eagle Empire letöltése
indítása böngészőből

Eagle Empire
Egy egyszerû ûrhajós lövöldözõs játék. Célunk minél több ûrdenevért(?) elpusztítani. Ehhez minden egyes jómadarat kétszer egymás után el kell találnunk. Jó kis játék lett ez Allen!

EGA-Roids

Készítő: Designer Software
Kiadó: -
Év: 1986
Méret: 25.94 KB
EGA-Roids letöltése

EGA-Roids
A szokásos aszteroida lövöldözgetést valósítja meg ez a kicsi játék. Néha jönnek még ufo-k is, amelyek megsemmisítését a program plusz pontokkal jutalmazza. Egyszerû és szórakoztató. Érdemes letölteni, ha másért nem hát apró mérete miatt. :)

Észkerék

Készítő: Babinszki Zoltán
Kiadó: Babi-Szoft (Babinszki Zoltán)
Év: ?
Méret: 70.61 KB
Észkerék letöltése
indítása böngészőből

Észkerék
Az Ész-kerék a Wheels2 és a TV1 Kerék-bár címû mûsorának apropóján íródott. A szabályok majdnem azonosak. Egy feladványt kell kitalálni, mássalhangzók és magánhangzók megadásával, a szerencsekerék megforgatása után.A kapott szám és a találatok szorzata adja a pontszámot. Ha nincs szerencsénk, akkor a következõ játékos jön. Magánhangzót is lehet kérni, de akkor elvész a pontszámunk 10%-a. A megoldást a megfejtés funkcióban adhatjuk meg, ahol minden hiányzó betû után 500 pontot kapunk. Csak annak a játékosnak halmozódik fel a pontszáma, aki megfejti a feladványt. A szint minden menet után emelkedik, a gép szintenként okosodik. A játék végén pontszám alapján felkerülhetünk a csúcstartók listájára. Ezt a listát meg is õrzi a játék. Ha a zenebona zavar, akkor ki lehet kapcsolni a Scroll-Lock billentyûvel. Szerintem jópofa kis játék. Kötelezõ darab!

European Championship 1992

Készítő: Tecmo
Kiadó: Elite Systems
Év: 1992
Méret: 446.49 KB
European Championship 1992 letöltése
indítása böngészőből

European Championship 1992
Egy jó kis foci DOS alá. Lényegében sokat nem tudok írni a programról, hiszen csak focizni kell benne az általunk kiválasztott ország csapatával. A csapatok mindössze a ruhájuk színén kívûl egyforma tulajdonságuak. Az izometrikus nézet nagyon illik a játékhoz. A grafika nagyon jó és a hangja is kellemes. Focikedvelõk figyelem!