DOS játékok
Keresés:
[www.dosjatekok.hu]:\DOS játékok L>

Leisure Suit Larry 5 - Passionate Patti Does a Little U

Készítő: Sierra On-line
Kiadó: Sierra On-line
Év: 1991
Méret: 7.13 MB
Leisure Suit Larry 5 - Passionate Patti Does a Little U letöltése

Leisure Suit Larry 5 - Passionate Patti Does a Little U
A "Leisure Suit Larry 4" hiánya képezi ennek a legújabb résznek az alapját, mivel Julius Biggs ellopta a játék "hiányzó hajlékonylemezeit", és Larry Laffer amnéziás lett. Larry ma már a felnőtt filmiparban dolgozik, és maffiához kötődő vállalatnál tevékenykedik, PornProdCorp néven. Főnöke az Egyesült Államokba küldi, hogy felkutassa a modelleket, amelyek megjelennek az "Amerika legszexisebb otthoni videóiban"...
opepe

Lemmings

Készítő: DMA Design
Kiadó: Psygnosis Limited
Év: 1990
Méret: 646.43 KB
Lemmings letöltése
indítása böngészőből

Lemmings
1990-ben a DMA Design PC-n is piacra dobta Lemmings című játékát. Ezzel megkezdődött a lemmingek élete PC-n. Az első részt később még három is követte, és a cég több mini-lemmings játékot adott ki. Amelyekben egy közös pont volt, mind a 7-et az első rész szerkesztőjével készítették. A Lemmingsben négy nehézségi szint közül választhatunk: Fun, Tricky, Taxing és Mayhem. A Fun pályasorozat a legegyszerűbb, mellyel bárki megbirkózhat. Míg a Mayhem még a tapasztaltabbakat is megkínozhatja. Lemmingjeink nyolc cselekvést tudnak végrehajtani, ezek a klasszikus Lemmings tudások, melyek minden későbbi játékban is szerepelnek. A játék maga egyébként tökéletes. Szuper játszhatóság, kiváló grafika és zene. Örök klasszikus, kötelező darab!

Lode Runner

Készítő: Broderbund Software
Kiadó: Broderbund Software
Év: 1983
Méret: 147.08 KB
Lode Runner letöltése
indítása böngészőből

Lode Runner
A Lode Runner az egyik legősibb klasszikus játék, mely rengeteg platform alá volt elérhető. A pályákon össze kell gyűjtenünk a kincseket, úgy hogy közben ne kapjanak el. Kötelező darab!

Lode Runner Live

Készítő: Aleksey V. Vaneev
Kiadó: -
Év: 1995
Méret: 79.37 KB
Lode Runner Live letöltése
indítása böngészőből

Lode Runner Live
Broderbound 1983-ban dobta piacra a Lode Runner nevű játékát, amely hatalmas sikereket aratott. Ahogy fejlődött a PC piac, úgy egyre nehezebb volt a nagy ősi klasszikussal játszani. A processzorok rohamos fejlődésével nőtt a játék sebessége is. Persze manapság már ilyen problémákra itt a DOSBox. Aleksey viszont elkészítette a saját Lode Runner utánzatát, így az újabb gépeken is lehetett élvezni a játékot. A játék remake-je egész jó lett. Mindenképp megéri megnézni.

Lode Runner: The Legend Returns

Készítő: Presage Software
Kiadó: Sierra
Év: 1994
Méret: 4.9 MB
Lode Runner: The Legend Returns letöltése
indítása böngészőből

Lode Runner: The Legend Returns
Az 1983-as Lode Runner folytatása a Sierra-tól. Az első részhez hasonlóan kincset gyűjtünk, miközben üldöznek minket. Az évjárathoz méltó gyönyörű grafikával, és nagyon jó animációkkal látták el a játékot. A zenére se lehet semmi panaszunk. Fergeteges, ahogy üldözőink, a piros csuhás sátánisták botladoznak utánunk. A játszhatóság is remek. Ez egy tökéletes játék még tökéletesebb folytatása. Kötelező darab!

Lost Vikings (The)

Készítő: Silicon & Synapse
Kiadó: Interplay
Év: 1993
Méret: 1.22 MB
Lost Vikings (The) letöltése
indítása böngészőből

Lost Vikings  (The)
Három elveszett vikinggel kell kisebb-nagyobb logikai feladatokat megoldanunk. Minderre sok remek pálya áll rendelkezésünkre, melyek jelszavát érdemes feljegyezni. Eric magasat ugrik, és képes áttörni bizonyos falakat. Olaf pajzsa védelmet tud nyújtani, és ha maga fölé tartja, a többiek rá tudnak állni. A pajzs ejtőernyőként is szolgál. Baleog meg tudja ölni az ellenfeleket, illetve íjával lehet gombokat messziről kapcsolni. Az első pár pályán megtanulhatjuk a játék használatát, ami egyáltalán nem nehéz. A grafika nagyon szép, a zene-bona is remek. Kötelező darab! ( Köszi Manó! :) )

Lotus: The Ultimate Challenge

Készítő: Magnetic Fields
Kiadó: Gremlin
Év: 1993
Méret: 1.07 MB
Lotus: The Ultimate Challenge letöltése
indítása böngészőből

Lotus: The Ultimate Challenge
Rengeteg jó hátulnézeti autósjáték készült DOS alá. A Lotus is közéjük tartozik. Remek száguldozás jellemzi a játékot, ami alapja a játék élményének. A játékzene ízlés szerint állítható, vagy akár ki is kapcslható. A grafikáját EGA-ban szépen megcsinálták. Kötelező game!