DOS játékok
Keresés:
[www.dosjatekok.hu]:\DOS játékok V>

Vette!

Készítő: Spectrum Holobyte
Kiadó: Spectrum Holobyte
Év: 1989
Méret: 288.8 KB
Vette! letöltése
indítása böngészőből

Vette!
Elkülönül a többi autós játéktól, mégpedig abban, hogy itt nincs kötelezően bejárandó út, csak a kijelölt célokhoz kell eljutni. Többféle autó közül választhatunk. Grafikája a korra jellemzően szép, de ennél idősebb játékban is halottam már szebb speaker autóhangokat. Az autók kormányzása se a legjobb. Mindezeket leszámítva kiváló autóversenyeket játszhatunk rajta.

Vlak

Készítő: Golem
Kiadó: Golem
Év: 1993
Méret: 12.37 KB
Vlak letöltése
indítása böngészőből

Vlak
A mindenki által ismert, és kedvelt kígyós játék újragondolása. Ez esetben egy vonat a főhős. Feladatunk a különböző pályákon végigmenni. Mindezt úgy, hogy felszedjük az összes tárgyat, majd a kapun keresztül át a következő pályára. A pályák folyamatosan nehezednek, és ötletesek is. Logikai játék, ki gondolná egy "kígyós" játékról? :) Megéri végigküzdeni! Kötelező darab!

Volfied

Készítő: Taito
Kiadó: Empire Software
Év: 1995
Méret: 443.51 KB
Volfied letöltése
indítása böngészőből

Volfied
Nincs más dolgunk, mint a képernyő széléről indulva, minél nagyobb szeletet kihasítani a pályákból. Ha sikerül a terület 80%-át megszerezni, akkor továbbléphetünk a következő szintre. Persze ez közel sem ilyen egyszerű. Sikeres szereplésünket pályánként különböző ellenségek akadályozzák meg. A grafika, a zenebona és a kezelés is mind nagyon szuper. Igazi játékélmény. Kötelező darab!