DOS játékok
Keresés:
[www.dosjatekok.hu]:\DOS játékok N>

Nebulus

Készítő: Hewson
Kiadó: U.S. Gold
Év: 1987
Méret: 90.72 KB
Nebulus letöltése
indítása böngészőből

Nebulus
Az egyik legjobb platform játék. A lényeg, hogy meg kell semmisítenünk nyolc tornyot, melyek a tengerből emelkedtek ki. Ehhez fel kell másznunk a tetejükre, és bekapcsolnunk az önmegsemmisítést. Természetesen felmerülnek bizonyos akadályok, és az idő is ellenünk van. Megfelelő hozzáállással és türelemmel, nagyon szórakoztató játék a Nebulus. Bár a grafika rosszabb, mint mondjuk más géptípusokon, de semmi másban nem marad el a PC-s verzió.

Need for Speed (The)

Készítő: Electronic Arts
Kiadó: Electronic Arts
Év: 1995
Méret: 45.77 MB
Need for Speed (The) letöltése

Need for Speed (The)
Talán az egyik legismertebb autóversenyzős játék. Grafikája igen szép. Többféle játékmenet, különböző pályák, remek autók. Kötelező darab!

Netherworld

Készítő: Hewson
Kiadó: Hewson
Év: 1989
Méret: 144.73 KB
Netherworld letöltése
indítása böngészőből

Netherworld
A Hewson kiváló munkája a Netherworld. A történet szerint a purgatóriumban (Netherworld-ben) ragadtunk. Innen kell valahogy kikecmeregnünk tíz pályán keresztül. Csak úgy juthatunk ki, ha megfelelő mennyiségű gyémántot összeszedünk, és megtaláljuk a kijáratot. Természetesen az időnk rohamosan fogy, ráadásul különböző ellenfelek is nehezítik a dolgunkat. A grafika kifejezetten szép, és a Speaker-hang sem rossz.

Nigel Mansell's World Championship

Készítő: Gremlin
Kiadó: Gremlin
Év: 1993
Méret: 701.58 KB
Nigel Mansell's World Championship letöltése
indítása böngészőből

Nigel Mansell's World Championship
A 93-ban kiadott F1-es játékszimulátorokhoz képest eléggé lemaradt. Bár grafikailag nem lett rossz, de a játék hangja játszás közben elég gyatra. Végül is szimulátorokból kaptunk már eleget, kell egy ilyen játék is, melyben a fék használata lényegtelen, az úton maradás sem nehéz (még max sebességen sem). Akinek csak száguldozni és autókat kerülgetni van kedve, annak ez a játék tetszeni fog!

Night Mission Pinball

Készítő: SubLogic
Kiadó: SubLogic
Év: 1982
Méret: 25.23 KB
Night Mission Pinball letöltése
indítása böngészőből

Night Mission Pinball
A Night Mission Pinball egy korai PC-s flipper. A grafika 320x200 CGA akárcsak a C64-es verzióban. A játszhatóság nagyon jó, sőt a golyó mozgása sem rossz. Kötelező darab!

Night Mission Pinball v3.0

Készítő: SubLogic
Kiadó: SubLogic
Év: 1988
Méret: 38.6 KB
Night Mission Pinball v3.0 letöltése
indítása böngészőből

Night Mission Pinball v3.0
Az átdolgozott Night Mission Pinball-t 1988-ban adták ki újra. A legszembetűnőbb változáson a grafika ment át. Most már 256 színben pompázik a játék.

Night Raid

Készítő: Argo Games
Kiadó: Software Creations
Év: 1993
Méret: 589.83 KB
Night Raid letöltése
indítása böngészőből

Night Raid
A Night Raid az egyik legjobb Paratrooper klón. Itt is azt kell megakadályoznunk, hogy az ellenfél ejtőernyősei földet érjenek. Mindezt 10 fokozatosan nehezedő pályán keresztül, amibe sok jópofa poént is beletettek a készítők. A játéknak több nagy erőssége is van. Az egyik a grafika, ami tényleg nagyon szép, és emellett a tárgyak méreteit is nagyon jól eltalálták. A másik a zene minősége, amit SB-en nagyon jól lehet hallani.