DOS játékok
Keresés:
[www.dosjatekok.hu]:\DOS játékok J>

J-Bird

Készítő: Orion Software
Kiadó: Orion Software
Év: 1983
Méret: 21.56 KB
J-Bird letöltése

J-Bird
Egy szokványos Bert játék: minden kockára rá kell ugranunk, hogy elváltozzon a színe. Ha mindegyik átváltozott megnyertük az adott pályát. Több más élőlény próbálja megakadályozni feladatunkat. Míg az óriáskígyók, és a macskák finom falatot látnak bennünk, addig a békák visszaállítják az eredeti színét a kockáknak. Ha pálya szélén lévő szárnyakra ugrunk, úgy az felrepít minket a kockák legtetejére.

James Pond 2: Codename RoboCod

Készítő: Millennium
Kiadó: Millennium
Év: 1993
Méret: 763.5 KB
James Pond 2: Codename RoboCod letöltése

James Pond 2: Codename RoboCod
Az Amiga-ra írt játéksorozat egyetlen PC-s verziója. A játékban egy szuperhős halat irányítunk és a gonosz Dr Maybe mesterkedéseit kell megakadályoznunk (felakarja robbantani a Télapó sarkvidéki játékgyárát). Egyszerűbben szólva: össze kell gyűjtenünk a pályákon a pingvineket (bomba van bennük). Ezt megkönnyíti, hogy aranyhalunk gumi módjára nyúlik, és így azokat a helyeket is elérjük, ahová nem lehet csak úgy felugrani. Az ellenfelek jópofák, csupa életre kelt gonosz játék, melyekkel Mario stílusban végezhetünk. Túl színes, bár ez illik is a játékhoz, a zenebonát beleértve.

Jazz Jackrabbit

Készítő: Epic MegaGames
Kiadó: Epic MegaGames
Év: 1994
Méret: 1.36 MB
Jazz Jackrabbit letöltése
indítása böngészőből

Jazz Jackrabbit
Az egyik legnépszerűbb Arcade játék, a folytatásról nem is beszélve. Remek zene, és képi világ. Nagyon hangulatos egy játék. Kötelező darab! ( Mivel a játék mai napig megvásárolható, ezért ez csak a Shareware verzió. )

Jordan vs Bird: One on One

Készítő: Electronic Arts
Kiadó: Electronic Arts
Év: 1988
Méret: 275.19 KB
Jordan vs Bird: One on One letöltése

Jordan vs Bird: One on One
Kosárlabdás játék az Electronic Arts-tól. Szép EGA grafika, és jó zenebona jellemzi. Kosárlabda kedvelőknek különösen ajánlom!

Jungle Book (the)

Készítő: Virgin Interactive Entertainment, East Point
Kiadó: Walt Disney Software
Év: 1994
Méret: 2.52 MB
Jungle Book (the) letöltése
indítása böngészőből

Jungle Book (the)
A Dzsungel könyve PC-s adaptációjával talán már sokan találkoztak. Remek grafika és hang jellemzi. Különböző pályákon kell végigvezetnünk mászkálós stílusban Mauglit, a főhősünket. Az X gombbal való banánlövöldözéssel pedig legyőzhetjük az utunkba kerülő ellenséges állatokat. Remek játék!